Přejít na Bob Dylan

Bob Dylan: Rough & Rowdy Ways

Bob Dylan: Rough & Rowdy Ways

ne 06 10 2024
Prague

O2 universum | Prague

Otevření vchodů: 19:00

DŮLEŽITÉ: Tento koncert je " SHOW BEZ TELEFONU", což znamená, že během koncertu není dovoleno používat telefony v sále.

Jak to funguje? Jakmile dorazíte na místo konání koncertu, společnost Yondr (společnost, která se na tomto koncertu podílí na výrobě pouzder pro telefony) vám bude mít k dispozici svůj specializovaný personál, který vám pomůže vložit telefon do uzamčeného a bezpečného pouzdra, které budete mít po celý večer u sebe.

Co mám dělat v případě nouze, když se potřebuji dostat ke svému telefonu? Kapsu s telefonem si můžete kdykoli odemknout tak, že se vydáte do vyhrazeného a označeného prostoru, který je určen k používání telefonu. Neváhejte požádat o pomoc zaměstnance společnosti Yondr.

Proč to děláme a je to povinné? Poté, co jsme na nedávných koncertech vytvořili tento zážitek bez telefonů, věříme, že umožňuje lepší prožitek pro všechny fanoušky v sále. Naše oči se o něco více otevřou a naše smysly jsou o něco bystřejší, když ztratíme technologickou berličku, na kterou jsme si zvykli. A ano, je to neoddiskutovatelná dohoda (i když pro ty, kteří jsou na telefonu závislí, platí zdravotní výjimky).

Vstupenky k prodeji

Vstupenky pro veřejnost

  • V prodeji!

    General Onsale*
    Ticketmaster
  • General Onsale*
    Ticketportal
  • VIP balíček

Nemůžete najít, co hledáte?

Vybrat jiný termín

Umělci na této akci